Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rogla – Zreće terme

20 lipnja 08:00 - 23 lipnja 17:00

680kn

Datum i mjesto polaska: 20.06.2019.g., četvrtak 7,30 sati, auto praonica trgovački  centar InterSpar na Sjenjaku.

Datum povratka: 23.06.2019.g., nedjelja, u večernjim satima.

Po planu organizatora puta na put kreće cca 30 planinara manjim autobusom.

  • Prvi dan:

Vožnja do Slovenske granice je auto cestom uz potrebe dva-tri stajanja za odmor, kavu itd. Ponijeti hrane i pića za put koji traje 4 sata do doma na Pohorju.

Smještaj je u domu Šmartno na Pohorju, krasan krajolik koji obiluje lijepim vidicima i dužim i kraćim planinarskim stazama.

Dom je opremljen četvero i šestero krevetnim sobama i u njega se može smjetiti 34 planinara, ima trpezariju sa kuhinjom, wc (muški, ženski) i kupatilo sa toplom vodom. Ponijeti vreće za spavanje, posteljina se posebno plaća.

Po smještaju u dom imamo vremena za kraću šetnju u trajanju jedan do dva sata do potoka Bistrice i Bistričkih slapova. Nakon kraće šetnje i kasnog ručka je zabavno veče u domu.

  • Drugi dan

Ustajanje, doručak i polazak na hodačku turu od Šmartno na Pohorju do Slovenske Bistrice gdje nas čeka prijevoz i odlazak na kupanje u terme Zreće. Ponijeti pribor za kupanje u bazenu (kupaći kostim, ručnik, lake patike, papuče). Povrat u dom na kasni ručak, večernja zabava u domu.

  • Treći dan

Ustajanje, doručak i polazak prijevozom do mjesta Slovenske Konjice. Razgledanje grada 2 sata i priprema za hodačku turu od S.Konjica do terme Zreće cca 3-4 sata. Kupanje i povrat u dom u popodnevnim satima na kasni ručak. Odmor i šetnja do obližnje kavane. Večernja zabava u domu.

  • Četvrti dan

Ustajanje, doručak i polazak prijevozom do Rogla na Pohorju. Pješačka tura do Lovrenških jezera. Povrat u dom, ručak i spremanje stvari za Osijek.

Potrebna oprema: čvrste planinarske gojzerice, odjeća u skladu vremenskih prilika i godišnjeg doba, ponijeti zaštitu od kiše, planinarski štapovi, članska iskaznica društva, osobna i zdravstvena iskaznica.

Napomena: sudjelovanje na izletu prihvaćate planinarska pravila planinarenja u grupi. Pristupanje izletu je na vlastitu odgovornost.

Hrana i piće za odlazak i povrat sa izleta iz ranca.

Cijena noćenja u planinarskom domu 10 eura po osobi NOĆ tj 30 eura za tri noći.

Za boravak 4 dana na izletu potrebno je ponijeti doručak a ručak (vjerovatno) ćemo pripremati sami (ako ne postignemo odgovarajući dogovor sa domaćinom) što će biti potrebito 20 eura po osobi.

Rekapitulacija troškova na bazi 30 putnika :

Prijevoz                                      300,00 kn

Hrana –ručak                           150,00 kn (20 eura )za 4 dana

Noćenje u domu                       30 eura (10 eura x 3 noći = 30€) obavezna acontacija do 15.03.2019.

Svi ostali troškovi se plaćaju po na osob (bazen, birtija, ostali provod).

Organizator puta zadržava pravo izmjene plana i programa izleta prema situaciji na terenu i vremenskih prilika.

Organizator puta: Dragiša Ribić  br.mobitela 097 769 8135

Pratite nas i lajkajte

Details

Start:
20 lipnja 08:00
End:
23 lipnja 17:00
Cost:
680kn
Event Category:

Organizer

Dragiša Ribić