ZIMBA 2015.

veljača 16, 2015 Maja Horvat No comments exist

Dana 15.02.2015. godine održana je sada već tradicionalna 3. po redu Zima u Baranji, ZIMBA, planinarsko hodanje i maskenbal.

Okupljenje sudionika ove godine bilo je u baranjskom mjestu Dražu, a kružna tura vodila nas je preko Banske kose i Gajića do Topoljskog dunavca “Puškaš” i ponovo u Draž. Drago nam je što je odaziv planinara iz Slavonije sve veći i veći tako da  je ove godine došlo 130 planinara iz planinarskih društava iz Belišća, Kutjeva, Našica, Velike, Virovitice te iz Osijeka, Bršljan – Jankovac i naravno, Zanatlija. 
Dan je bio sunčan i ugodan za ovo doba godine pa je hodanje proteklo u dobrom društvu i veselom raspoloženju za što su posebno zaslužne maštovite maske i šaljivi natpisi na leđima sudionika koje smo mogli čitati cijelim putem. Na izletištu u Gajiću okrijepili smo se uz malu zakusku i vrući čaj od mirisnih velebitskih trava (mmmmmmm… hvala, Jelo ) kako bismo lakše dočekali ručak koji je bio u Društvenom domu u Batini. Nakon ručka uz glazbu i ples nastavili smo sa zabavom pod maskama do kasnih popodnevnih sati (ili ranih večernjih…).

Ružica Petrović

Pratite nas i lajkajte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *